Leiebetingelser

Ankomst og avreise.
Leigetaker har rett til å disponere hytta ( utleieobjektet) til kl. 1000 avreisedagen  På grunn av de spesielle omstendigheter vi har med ferje, velger likevel de fleste å reise fra Trandal klokka 0800 eller kl. 0930. Vi gjør det vi kan for at nye gjester skal få flytte inn så rask som mulig på anreisedagen , men i ber om forståelse for at det noen ganger kan bli litt venting for de som velger å komme med  ferje allerede klokka 0730 til Trandal.

Hytta
Utleigeobjektet skal forlates i skikkelig rengjort stand, med særlig vekt på kjøkken og bad. Vi kan overta dette mot en  avgift .Av hygieniske grunner må  sengetøy alltid benyttes, dette kan leies hos oss. Sovepose er ikke tillatt.På grunn av brannfare ber om at aske fra  peisen   blir fylt i blekkbøtter ( ikke i søppelsekken ) og plassert langt vekk fra hyttevegg eller annet brennbart materiale. Peisen skal IKKE støvsuges. Våre hytter er røykfrie og vi ber våre gjester respektere dette og benytte uteplassen til  røyking.

Båter..
 I Norge er det påbudt å benytte redningsvester i båt.  Disse   kan   leies  hos   oss , for de som ikke har egne. Leietaker er økonomisk ansvarlig for skader på båt, motor og utstyr som blir påført ved uaktsomhet eller vilje.  Gi beskjed til utleier ved mangler/ feil  på båten Ha alltid mobiltelefon med i båten .Det er ikke tillatt å føre båt i beruset tilstand.. Båten skal leveres tilbake i rengjort stand.Orienter dere om været hos utleier. Ved annkomst    har båten full tank og denne skal også være oppfylt ved avreise.

Sløyerom , handtering av fiskeavfall
Vi ber om at alle vasker og rydder etter seg på fellesområder. Fiskeavfall skal dumpes i sjøen på anvist plass. . Dette for å unngå lukt og tiltrekning av dyr.

no_1_nyheter_2.gif
no_2_lenker_2.gif- www.fjordangeln.no
- www.fjordnorwegen.no
- www.fjordnorge.no
- stern stern.de
- Der Spiegel online
- TV-GUIDE Hauptsender jetzt
- EBAY
- Flugzeug Busse und Fähren nach Norwegen
- ARBEIT IN NORWEGEN

utsikt_fra_veranda_480_copy.jpg
brosjyre_norsk.pdf

Kontakt
Karin Trandal

N-6183 TRANDAL
Tlf mob: +47 99017102
E-Mail: trandal@fjordhytter.no

Fiskereiser

orsta_reiselivslag.gif
logo_fjordnorge.jpg